Bra tips och rolig läsning för dig som älskar att vara hemma

Vad kan man göra på en dejt hemma? 5 bra tips och idéer

hjärtan på dejt hemma tips

Ska du ha en dejt hemma och känner dig rådvill kring vad ni ska hitta på? Att hålla dejten hemma är både ekonomiskt och kul! Här kommer 5 idéer på vad ni kan hitta på på er dejt-kväll i hemmets trygga vrå.

5 tips för en lyckad dejt hemma

 1. Laga en avancerad rätt tillsammans. Att laga mat är ett perfekt tillfälle för att få lära känna din dejt bättre! Särskilt om ni lägger manken till och lagar något annat än en klassisk pasta med pesto. Vad sägs om att göra egen sushi, rulla egna vietnamesiska vårrullar eller laga en riktig klassiker – Kroppkakor. Kanske något av dessa recept?

  Vietnamesiska vårrullar med räkor

  Härligt smöriga kroppkakor

  En försvenskad variant av sushi

 2. Prova nya roliga drinkar. Är du den som oftast dricker öl när du är ute på krogen? Då är det ett gyllene tillfälle att prova lite nya drinkar och cocktails under hemmadejten. Vad sägs om en Moscow Mule med smak av ingefära, en läskande Mojito eller en lite starkare Caipirinha?drinkar på dejt hemma
 3. Spelkväll. Köp ett nytt roligt spel och prova med din dejt. Kanske ett klassiskt Yatsy (Vi lovar, det är roligare än det låter!) eller sätt kunskaperna på prov med ett nytt spel om vinkunskap?
 4. Vinprovning. Köp hem några flaskor vin eller bubbel i olika varianter och prisklasser, dölj etiketten med en strumpa och prova tillsammans. Skriv ner vilka smaker ni känner och ge betyg. Är dyrare verkligen lika med godare?
 5. Picknick på din egen balkong. Har du en balkong i solen? Ta med filtar, kuddar och lite god mat ut och ha en picknick i kvällssolen på balkongen. Picknick med 100% komfort och romantik!

Hoppas att du har fått några bra idéer från oss, lycka till på dejten!Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: