Bra tips och rolig läsning för dig som älskar att vara hemma

Luftvärmepump för uppvärmning av attefallshus

attefallshus inspiration
Sorselestugan, 24 kvm

Har du byggt ett attefallshus och funderar på att köpa en luftvärmepump för att värma upp huset? Bra idé! En luftvärmepump är ett supersmart alternativ för att värma upp ett attefallshus. Här går vi igenom varför en luftvärmepump är det ultimata valet för uppvärmning av ett attefallshus och ger tips på tre bra pumpar till det lilla huset.

Varför välja luftvärmepump som uppvärmning till attefallshus?

  • Rätt innetemperatur året om. Eftersom en luftvärmepump både kan värma upp och kyla ner hemmet kommer du att ha perfekt klimat inomhus, både under vintern och på varma sommardagar!
  • Halverad elförbrukning jämfört med elvärme. På några år kan det bli stora summor pengar.
  • En luftvärmepump renar även luften från damm och skadliga partiklar och ger dig en bättre inomhusmiljö för dig och din familj.
  • Möjlighet att styra temperaturen från din telefon. Du kan alltså sätta på värmen en timme innan du kommer hem efter en resa och komma fram till ett uppvärmt hus. Hur lyxigt att komma hem till ett varmt hem en mörk och kall decemberkväll?
  • Enkel installation och låg investeringskostnad jämfört med andra alternativ.

Övertygad? Här kommer några tips på bra värmepumpar till det lilla attefallshuset

NZ25VKE från Panasonic – Snygg och energisnål luftvärmepump från Panasonic. Perfekt till Attefallshuset eller garaget. Länk här.

luftvärmepump attefallshus
VÄRMEPUMP NZ25VKE PANASONIC

HZ25UKE från PanasonicEn av Sveriges mest sålda luftvärmepumpar. Varför? Tack vare dess imponerande prestanda och tillförlitlighet. Kan värma upp ditt hus vid utetemperaturer ner mot -35° Länk här.

 

luftvärmepump till attefallshus
Panasonic HZ25UKE

Cooper & Hunter Alpha 12 En lite enklare och billigare luftvärmepump som passar bra i det lilla attefallshuset. Elegant och full av kraft med innovativ inverterteknik. Länk här. 

 

billig luftvärmepump attefallshus
Cooper & Hunter Alpha 12

Det där var några anledningar till att välja en luftvärmepump som uppvärmning till ditt attefallshus! Känner du dig inspirerad? Lämna gärna en kommentar här nedan och läs vårt inlägg om inspiration till attefallshuset med smarta tips och våra favorit-hus på marknaden just nu.

OBS: Vissa av länkarna i inlägget är annonslänkar.Lämna ett svar

%d